ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Μαλιακός κόλπος

Η τοποθεσία του Κάμπινγκ Interstation είναι στην καρδιά της Ελλάδας, περίπου 220 χιλιόμετρα βόρεια της Αθήνας, σε μια παραλία του Μαλιακού Κόλπου και δίπλα στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας. Σε απόσταση μόλις 2 χιλιομέτρων βρίσκεται η Στυλίδα, ενώ σε απόσταση 20 χιλιομέτρων βρίσκεται η πόλη της Λαμίας. Με 80.000 κατοίκους, η πρωτεύουσα του Νομού Φθιώτιδας είναι αγαπητή για το πανέμορφο κέντρο της, που έχει πολλές πλατείες με καφενεία και καφετέριες, εμπορικά καταστήματα, εστιατόρια, δρόμους γεμάτους με μαγαζιά μόδας, παλιά κτήρια, κέντρα διασκέδασης, μουσεία και πολλά (ιστορικά) αξιοθέατα. Η πρόσβαση στη Στυλίδα και στη Λαμία είναι άριστη με αυτοκίνητο, τρένο και λεωφορείο.

Στυλίδα - 2 χλμ από Camping Interstation

Στυλίδα

Λαμία - Camping Interstation

Λαμία

Όθρυς, Καλλίδρομο, Οίτη

Η πράσινη παράκτια ζώνη του Μαλιακού Κόλπου περιβάλλεται από το όρος Όθρυς (1726 μ.) στα βόρεια, το όρος Καλλίδρομο (1372 μ.) στα νότια, και από τον Εθνικό Δρυμό της Οίτης και το ομώνυμο όρος Οίτη (2152 μ.) στα δυτικά. Αυτό το εντυπωσιακό, γεμάτο ποικιλία φυσικό και ορεινό τοπίο είναι φημισμένο διεθνώς μεταξύ άλλων για τις δεκάδες φυσικές πηγές, τις δημοφιλείς λουτροπόλεις, και τα πολυάριθμα υπολείμματα από την προϊστορική, ελληνική και βυζαντινή εποχή.

Όθρυς

Καλλίδρομο

Οίτη

Οίτη - Εθνικός δρυμός

Camping Interstate - Άλλα αξιοθέατα, Θερμοπύλες

Θερμοπύλες

Camping Interstation - Αξιοθέατα, παραλία στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας

Άγιος Κωνσταντίνος

Camping Interstation: Αξιοθέατα - Καμμένα Βούρλα

Καμμένα Βούρλα

Camping Interstation - Αξιοθέατα, παραλία Ράχες

Ράχες

Camping Interstation - Αξιοθέατα, Παρνασσός

Παρνασσός

Άλλα αξιοθέατα

Στον Μαλιακό Κόλπο βρίσκονται και τα παγκόσμιας φήμης στενά των Θερμοπυλών, γνωστά όχι μόνο για τις θερμοπηγές αλλά και για την ιστορική μάχη που έδωσε ο Λεωνίδας με τους 300 Σπαρτιάτες του εναντίον του περσικού στρατού. Οι λουτροπόλεις της περιοχής, όπως τα Καμένα Βούρλα, οι Ράχες και ο Άγιος Κωνσταντίνος, έχουν θαυμάσιες παραλίες με μαρίνες, αμέτρητες ταβέρνες, μπαρ και υπέροχα μικρά εστιατόρια. Πίσω από το όρος Καλλίδρομο υψώνεται ο εντυπωσιακός Παρνασσός (2457 μ.), όπου θα βρείτε τον Εθνικό Δρυμό Παρνασσού, την πόλη των Δελφών (γνωστή για το Μαντείο και τους αρχαίους ναούς της) και το μεγαλύτερο χιονοδρομικό κέντρο της Ελλάδας.

Δεν πρέπει να παραλείψετε να επισκεφτείτε

Μετέωρα

Δελφοί

Ασωπός